Hout reinigen op juiste wijze

Rubio Monocoat draagt zorg voor je hout, en dit houdt niet op na het plaatsen van de olie. Om geoliede oppervlaktes in topconditie te houden, voorziet Rubio Monocoat ook in een uitgebreid gamma onderhoudsproducten.

Zowel voor binnen- als buitenhout biedt Rubio Monocoat gebruikslare en geconcentreerde zepen.

Interior

€ 15,11
Gebruiksklare zeep bij de hand! RMC Surface Care is de handige, gebruiksklare versie in sprayvorm van de RMC Soap. Deze Surface Care is heel geschikt voor het reinigen van kleinere ruimtes en lokale vlekken op vloeren, tafels, werkbladen...
€ 15,17
Draag zorg voor je hout! RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. RMC Soap is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

Exterior

Gebruiksklare zeep bij de hand! RMC Exterior Soap Ecospray de handige, gebruiksklare versie van de RMC Exterior Soap. Deze spray is geschikt voor het reinigen van kleinere oppervlaktes en kan nagevuld worden met RMC Exterior Soap.
€ 38,94
Draag zorg voor je hout! RMC Exterior Soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Het product wordt gebruikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout dat behandeld werd met een olie uit het Rubio Monocoat exterior gamma.
Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van cookies. We passen dit toe om u de beste ervaring te bieden.

Door onze website verder te gebruiken, gaan we ervanuit dat u akkoord gaat met het

inzetten van cookies en met ons privacy-beleid.