Onderhoud

€ 15,17
Draag zorg voor je hout! RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. RMC Soap is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.
€ 15,11
Gebruiksklare zeep bij de hand! RMC Surface Care is de handige, gebruiksklare versie in sprayvorm van de RMC Soap. Deze Surface Care is heel geschikt voor het reinigen van kleinere ruimtes en lokale vlekken op vloeren, tafels, werkbladen...
Vlekken verwijderaars

Rubio Monocoat Limespot Remover

€ 16,11
Verwijdert kalkvlekken en andere alkalische vlekken RMC Limespot Remover is een kant-en-klaar product die kalkvlekken en andere alkalische vlekken (bv. urine, meststoffen, roestvlekken, chauffagewater...) verwijdert. Dit product kan ook gebruikt worden voor witte kringen.
Vlekken verwijderaars

Rubio Monocoat Grease Remover

€ 16,11
Verwijdert vetvlekken RMC Grease Remover is een kant-en-klaar product die vetvlekken (bv. olijfolie, frietvet, chips, olie...) verwijdert. Dit product kan ook gebruikt worden voor schoenstrepen en boenwas.
Vlekken verwijderaars

Rubio Monocoat Tannin Remover

€ 35,67
Verwijdert zwarte/looizuurvlekken RMC Tannin Remover is een kant-en-klaar product die zwarte/looizuur vlekken (bv. kringen/vlekken van blikjes, bloempotten...) verwijdert. Dit product kan ook gebruikt worden na waterschade op parket of bij uitbloeding op buitenhout (aan de onderkant van poorten, deuren, op gevels...).
Opfrissen en renovatie

Rubio Monocoat Refresh Eco

€ 26,43
Opfrissing in een handomdraai… RMC Refresh Eco is een kant-en-klaar verstuifbaar product, voor het opfrissen & herstellen van alle geoliede houten oppervlakken. Naargelang de slijtage kan een behandeling met RMC Refresh Eco op bepaalde plaatsen een aantal keer per jaar uitgevoerd worden, telkens wanneer het oppervlak te droog aanvoelt.
€ 38,94
Draag zorg voor je hout! RMC Exterior Soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. Het product wordt gebruikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout dat behandeld werd met een olie uit het Rubio Monocoat exterior gamma.
Gebruiksklare zeep bij de hand! RMC Exterior Soap Ecospray de handige, gebruiksklare versie van de RMC Exterior Soap. Deze spray is geschikt voor het reinigen van kleinere oppervlaktes en kan nagevuld worden met RMC Exterior Soap.
Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil is een universele onderhoudsolie die ingezet wordt ter opfrissing van zowel kleur als bescherming van geoliede houten oppervlaktes. De frequentie van dit onderhoud hangt af van de intensiteit waarmee de vloer belopen wordt. Het wordt aanbevolen deze behandeling uit te voeren voordat de kleur vervaagt. RMC Universal...
Product added to wishlist

Deze website maakt gebruik van cookies. We passen dit toe om u de beste ervaring te bieden.

Door onze website verder te gebruiken, gaan we ervanuit dat u akkoord gaat met het

inzetten van cookies en met ons privacy-beleid.